Despre noi

Str. Botizului, nr. 9 (la Dantex în curte, Fabrica de dantele) Satu Mare, Romania
Str. Botizului, nr. 9 (la Dantex în curte, Fabrica de dantele) Satu Mare, Romania

 

Suntem o societate cu o echipa de profesionisti tineri, dinamici, care plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Oferim servicii complete si de calitate: transport si montare. Filosofia noastra este ca putem merge inainte numai daca clientii nostri sunt multumiti. De aceea, ne straduim sa satisfacem toate dorintele clientului, dorim sa fim parteneri de incredere din toate punctele de vedere. Mobila pe care o oferim reprezinta in primul rand o surpriza pentru bugetul casei: nu trebuie sa cheltuiti o avere pentru a mobila toata casa. Oferta noastra deosebita demonstreaza ca mobilierul frumos, rezistent si practic nu trebuie neaparat sa fie scump.

Mobilele noastre sunt primitoare din multe motive. Sunt frumoase si functionale. Oferim o gama larga de stiluri diferite satisfacand gusturi diametral opuse. Elementul de legatura e unul singur: grija pentru ca locuinta dumneavoastra sa fie un prilej de bucurie in fiecare zi.

Depozitul de mobila second hand este situata pe Str. Botizului, nr. 9 (la Dantex în curte, Fabrica de dantele) Satu Mare, Romania.

 

Program de lucru
 
Luni-Vineri 08:00-18:00                         Sambata 08:00-14:00                         Duminica Inchis